8th Metek Hmer Paxys Save the date FINAL page 001

8th Metek Hmer Paxys Save the date FINAL page 002

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει, από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image, την 8η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση της Εταιρείας, στην οποία κάθε γιατρός της πρωτοβάθμιας αλλά και της δευτεροβάθμιας φροντίδας, θα ενημερωθεί για τις σύγχρονες απόψεις διάγνωσης και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, αλλά και των επιμέρους συν-νοσηροτήτων της.

Ειδικά εφέτος, έχει γίνει επικέντρωση στους τρόπους και στις μεθόδους που πρέπει να γνωρίζει ο γιατρός για να προσεγγίσει αποτελεσματικά το άτομο με παχυσαρκία και τα προερχόμενα από αυτή προβλήματα υγείας. Επίσης, θα λάβει χώρα ανάλυση των σύγχρονων επιστημονικών δεδομένων, ώστε ο γιατρός να αποκομίσει τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην καθημερινή του κλινική πράξη σε ζητήματα αιχμής, όπως είναι αυτά του σακχαρώδους διαβήτη, της υπέρτασης, των καρδιαγγειακών κινδύνων και επιπλοκών, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων στη διαχείριση των ατόμων με παχυσαρκία.

H κατά γενική ομολογία περσινή μεγάλη επιτυχία της ανάλογης εκδήλωσης, μας υποχρεώνει να οργανώσουμε ένα αντίστοιχου ενδιαφέροντος επιστημονικό πρόγραμμα και ένα εξίσου απολαυστικό κοινωνικό πρόγραμμα για όλους τους συναδέλφους γιατρούς που θα συμμετέχουν.

Εξαιρετικοί ομιλητές, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, μέσω μιας πολύ ενδιαφέρουσας θεματολογίας, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και κυρίως την πολύτιμη εμπειρία τους, στα καθημερινά ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται ή προέρχονται από το αυξημένο σωματικό βάρος.

Πληροφορίες και εγγραφές στην εταιρεία Convin, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ: 210 6833600.

Σας περιμένουμε όλους στον Πόρο!

Ο κ. Δημήτριος Μπέζας, Γενικός/Οικογενειακός Γιατρός, Επιμελητής Α΄, Συντονιστής του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας που έχει πληγεί με καταστροφικές πλημμύρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (θεομηνία Daniel), παραλαμβάνει το ιατροφαρμακευτικό υλικό που η ΕΙΕΠ απέστειλε για τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων κατοίκων. Το Κ.Υ. Παλαμά είναι εκτός λειτουργίας από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει την περιοχή και φιλοξενείται προσωρινά στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παλαμά.
Η ΕΙΕΠ, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ., επικοινώνησε με τον Δ/ντή του Κ.Υ. κ. Παναγιώτη Λαγούγια και τον Υπεύθυνο Εμβολιασμού κ. Βασίλειο Κρομμύδα και ενημερώθηκε για τις ανάγκες που πρέπει άμεσα να καλυφθούν. Τα αντιτετανικά εμβόλια που εστάλησαν μαζί με αντιβιοτικά, αναλγητικά, αντισηπτικά και αντιτετανικούς ορούς, θα χρησιμοποιηθούν στον εμβολιασμό που θα γίνει στους κατοίκους του Παλαμά στις 21 Σεπτεμβρίου.
 
IMG 20230916 181849
IMG 20230916 232111
 

18o PISP Obesity Poster

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, συνεχίζοντας την σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία που ξεκίνησε με την ίδρυσή της το 1991, διοργανώνει το 18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, με φυσική παρουσία, στις 7-9 Μαρτίου 2024, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.

Επί τρεις ημέρες, έμπειροι κλινικοί γιατροί, αξιόλογοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, θα μεταφέρουν γνώσεις αιχμής και θα παρουσιάσουν με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Παχυσαρκία και στις συννοσηρότητές της, μεταλαμπαδεύοντας έτσι τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε όλους που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο. 

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας: Γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την παχυσαρκία ή που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινή κλινική τους πράξη περιστατικά με υπέρβαρο, παχυσαρκία και τις επιπλοκές της ή το μεταβολικό σύνδρομο και τους παράγοντες που σχετίζονται με αυτό, καθώς και Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Ψυχολόγους, Νοσηλευτές κ.ά.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες του 18ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, καθώς και να υποβάλετε τις εργασίες σας για ανακοίνωση.

Το Συνέδριο αποτελεί μια ευκαιρία για να παρουσιάσετε την τελευταία  σας μελέτη ή  έρευνα με δια ζώσης παρουσία, αλλά και να λάβετε μέρος σε ποικίλες επιστημονικές συνεδρίες και να ενημερωθείτε για τα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες πρακτικές στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και του μεταβολικού συνδρόμου.

 

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Περιλήψεων

14 Ιανουαρίου 2024

online φόρμα υποβολής περιλήψεων

 

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Προλάβετε τις εγγραφές έως τις 18 Φεβρουαρίου 2024, για να έχετε καλύτερη τιμή εγγραφής!

Δηλώστε Τώρα Συμμετοχή!

εγγραφή

 

Το 18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, θα μοριοδοτηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD Credits)

Περισσότερες Πληροφορίες: www.eiepcongress2024.gr

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάθεση του 18ου και του 19ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, το 2024 και το 2025 αντίστοιχα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη γραμματεία της ΕΙΕΠ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ. 210 698 5987-8, για να τους σταλεί η αναλυτική προκήρυξη. Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά, στο email της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), με κοινοποίηση στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 13:00.

 Εταιρεία παροχής υπηρεσιών φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση

Medical Advisors (Κωδ.MA-OMA)

Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

  • Πτυχίο Ιατρικής
  • Άριστη Γνώση Αγγλικών
  • Εξαιρετική Γνώση Η/Υ
  • Εκπληρωμένο αγροτικό

Η εταιρεία παρέχει ειδική εκπαίδευση για τη συγκεκριμένη θέση, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές για μακροχρόνια συνεργασία.

Αποστολή βιογραφικών αναφέροντας κωδικό θέσης (MA-OMA) στο

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλα τα βιογραφικά θα χειρισθούν με απόλυτη εχεμύθεια
Θα ενημερωθούν  μόνο οι υποψήφιοι που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εταιρείας

Με την υποβολή του βιογραφικού σας και τη συμμετοχή σας στην παρούσα διαδικασία αξιολόγησης,  μας παρέχετε την ρητή και θετική συναίνεσή σας για την αποθήκευσή των πληροφοριών (προφορικών και γραπτών) που μας παρέχετε (π.χ. βιογραφικό, συμπληρωματικές πληροφορίες, γραπτών τεστ, κ.α.) και την μελλοντική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της αγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μαζί σας. Η αποθήκευση των παρεχόμενων πληροφοριών θα έχει μέγιστη διάρκεια 5 ετών. Σε κάθε περίπτωση, διατηρείτε το δικαίωμα της αίτησης για διαγραφή των παρεχόμενων πληροφοριών πριν την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου.