18o PISP Obesity Poster

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας, συνεχίζοντας την σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία που ξεκίνησε με την ίδρυσή της το 1991, διοργανώνει το 18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, με φυσική παρουσία, στις 7-9 Μαρτίου 2024, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.

Επί τρεις ημέρες, έμπειροι κλινικοί γιατροί, αξιόλογοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, θα μεταφέρουν γνώσεις αιχμής και θα παρουσιάσουν με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Παχυσαρκία και στις συννοσηρότητές της, μεταλαμπαδεύοντας έτσι τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε όλους που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο. 

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας: Γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την παχυσαρκία ή που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινή κλινική τους πράξη περιστατικά με υπέρβαρο, παχυσαρκία και τις επιπλοκές της ή το μεταβολικό σύνδρομο και τους παράγοντες που σχετίζονται με αυτό, καθώς και Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Ψυχολόγους, Νοσηλευτές κ.ά.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες του 18ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, καθώς και να υποβάλετε τις εργασίες σας για ανακοίνωση.

Το Συνέδριο αποτελεί μια ευκαιρία για να παρουσιάσετε την τελευταία  σας μελέτη ή  έρευνα με δια ζώσης παρουσία, αλλά και να λάβετε μέρος σε ποικίλες επιστημονικές συνεδρίες και να ενημερωθείτε για τα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες πρακτικές στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και του μεταβολικού συνδρόμου.

 

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Περιλήψεων

14 Ιανουαρίου 2024

online φόρμα υποβολής περιλήψεων

 

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Προλάβετε τις εγγραφές έως τις 18 Φεβρουαρίου 2024, για να έχετε καλύτερη τιμή εγγραφής!

Δηλώστε Τώρα Συμμετοχή!

εγγραφή

 

Το 18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, θα μοριοδοτηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD Credits)

Περισσότερες Πληροφορίες: www.eiepcongress2024.gr