115 26, Λ. Κηφισίας 46, Αθήνα
info@eiep.gr
210 698 5988
Home - Original
Αρχικη
Η Εταιρεια
Η ΕΙΕΠ
Καταστατικό
Διοικητικό Συμβούλιο
Πειθαρχικό Συμβούλιο
Μέλη
Λίστα Μελών
Τακτικά Μέλη
Πάρεδρα Μέλη
Απλά Μέλη
Αντεπιστέλλοντα Μέλη
Αίτηση εγγραφής μέλους
Ενημερωτικα Θεματα
Νέα | Ανακοινώσεις
Γιατί παχαίνουμε;
Εξελίξεις στην Παχυσαρκία
Ενημερωτικά Φυλλάδια
Άρθρα
Συχνές ερωτήσεις
Προσεχή Συνέδρια | Ημερίδες
Βιβλιογραφική Ενημέρωση
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Επιστημονικές Εκδηλώσεις
Video Gallery
Επικοινωνια
Please select your page
Αρχικη
Η Εταιρεια
— Η ΕΙΕΠ
— Καταστατικό
— Διοικητικό Συμβούλιο
— Πειθαρχικό Συμβούλιο
Μέλη
— Λίστα Μελών
—— Τακτικά Μέλη
—— Πάρεδρα Μέλη
—— Απλά Μέλη
—— Αντεπιστέλλοντα Μέλη
— Αίτηση εγγραφής μέλους
Ενημερωτικα Θεματα
— Νέα | Ανακοινώσεις
— Γιατί παχαίνουμε;
— Εξελίξεις στην Παχυσαρκία
— Ενημερωτικά Φυλλάδια
— Άρθρα
— Συχνές ερωτήσεις
— Προσεχή Συνέδρια | Ημερίδες
— Βιβλιογραφική Ενημέρωση
— Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Επιστημονικές Εκδηλώσεις
Video Gallery
Επικοινωνια
Filters
Εμφάνιση #
5
10
15
20
25
30
50
100
Όλα
Filter
List of articles in category 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παχυσαρκίας-Παρουσιάσεις
Τίτλος
Βαλσαμάκης Γ.: Εγκατεστημένη Υποθαλαμική Φλεγμονή και Διαταραχή του Άξονα της Όρεξης-Μεταβολικά Νοσήματα
Τσιβγούλης Γ.: Ενδοφλέβια Θρομβόλυση στο Οξύ ΙΑΕΕ: Ελληνική Πραγματικότητα
Τσετσώνη Μ.: Η θέση της βιομηχανίας τροφίμων στο νέο περιβάλλον τροφίμων και ποτών. Το παράδειγμα μιας βιομηχανίας αναψυκτικών.
Σανίδας Η.: Βασικές και νεότερες γνώσεις για τη σχέση στεφανιαίας νόσου και παχυσαρκίας
Ράικου Β.: Η Νεφρική Νόσος της Παχυσαρκίας
Ψυρρή Α.: Ο έλεγχος του σωματικού βάρους μετά από τη διάγνωση του καρκίνου-Οδηγίες της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας
Παπαζαφειροπούλου Α.: Ανθρώπινο εντερικό μικροβίωμα: Ραγδαίες επιστημονικές εξελίξεις γεμάτες εκπλήξεις
Παπαζαφειροπούλου Α.: Η επίδραση των φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας στις μεταβολικές παραμέτρους των τύπου 2 διαβητικών ατόμων
Παπαλαζάρου Α.: Νεότερα στοιχεία στην πρόληψη του καρκίνου μέσω της Διατροφής
Παπακωνσταντίνου Α.: Λειτουργικά τρόφιμα: η θέση τους στη σημερινή διατροφή και οι προοπτικές τους στο μέλλον
Παπαδόπουλος Ε.: Αναλύοντας & κατανοώντας τις στατιστικές μεθόδους & τα αποτελέσματα των δημοσιεύσεων
Οικονομίδης Ι.: Η επίδραση των βαριατρικών επεμβάσεων στην αγγειακή και καρδιακή λειτουργία
Λύτρας Α.: Επιστημονικός Λόγος-Αντίλογος: Τι είναι σημαντικότερο για την υγεία; η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας
Μόρτογλου Α.: Επιστημονικός Λόγος-Αντίλογος: Τι είναι σημαντικότερο για την υγεία; η μείωση του σωματικού λίπους
Mikhailidis D.: Abnormal periorgan and intraorgan fat (APIFat): an update
Μαστοράκος Γ.: Η πρώιμη επαγωγή της υποθαλαμικής φλεγμονής από τη διατροφή συμβάλλει στην παχυσαρκία
Κολομβότσου Ν.: Εναλλακτικά Τρόφιμα και Παχυσαρκία
Koliaki Ch.: Alterations of Mitochondrial Function and Insulin Sensitivity in Human Obesity and Diabetes Mellitus
Κόκκινος Α.: Η φυσιολογία της όρεξης και του κορεσμού
Κατσίκη Ν.: Το μικροβίωμαως ένας νέος ρυθμιστής στην εμφάνιση καρδιαγγειακών επιπλοκών
Κατσή Β.: Παχυσαρκία Αρτηριακή Υπέρταση
Γεωργαντόπουλος Γ.: Hκατάλληλη ψυχολογική παρέμβαση στον τρόπο ζωής για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Η Γνωσιακή Παρέμβαση
Γαλανάκης Χ.: Επιπλοκές της απώλειας βάρους που πρέπει να γνωρίζουν οι Ιατροί της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Φιλιππάτος Θ.: Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας και μεταβολική χειρουργική στην αντιμετώπιση του διαβήτη τύπου 2
Φαρατζιάν Π.: Η σημασία της διατροφής χαμηλών υδατανθράκων στη ρύθμιση του σωματικού βάρους και της γλυκαιμίας
Δημητριάδης Κ.: Η αμφιλεγόμενη σχέση παχυσαρκίας και καρδιακής ανεπάρκειας
Διδάγγελος Τ.: Παχυσαρκία και καρδιαγγειακή λειτουργία
Μπριστιάνου Μ.: Βελτιστοποίηση της θεραπείας του Διαβήτη παρουσία παχυσαρκίας
Μπριστιάνου Μ.: Παχυσαρκία και άλλοι παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου στο ΣΔτ2. Οι επιδράσεις της εμπαγλιφλοζίνης και η μείωση της καρδιαγγειακής Θνησιμότητας
Μπέλλος Γ.: Το ανθρώπινο μικροβίωμα στη νοσογένεση και θεραπεία της παχυσαρκίας
Μπαλαμπάνης Κ.: Παχυσαρκία Και Άλλοι Παράγοντες Καρδιαγγειακού Κινδύνου Στο ΣΔ 2. Οι Επιδράσεις Της Εμπαγλιφλοζίνης Και η Μείωση Της Καρδιαγγειακής Θνησιμότητας
Αλεξανδρίδης Θ.: Υποδοχείς γεύσης στο έντερο και η σημασία τους στη μεταβολική ρύθμιση του οργανισμού
→ Εγγραφείτε εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις
© 2024
Netserver ©
. All rights reserved.
×
Εγγραφείτε εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις