Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις επιστημονικές εκδηλώσεις

Είσοδος

Επιστημονικές Εκδηλώσεις

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα νέα και τις ανακοινώσεις μας

Είσοδος

Νέα & Ανακοινώσεις

Στοιχεία ενεργών μελών ΕΙΕΠ

Είσοδος

Ενεργά Μέλη

poros

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει την 3η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση της ΕΙΕΠ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στον Πόρο, στο ξενοδοχείο POROS IMAGE.

Η συνεχιζόμενη παγκόσμια αύξηση της παχυσαρκίας, καθώς και των συνεπακόλουθων επιπλοκών της, καθιστούν αναγκαία τη βαθύτερη κατανόηση και την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή της. Για το λόγο αυτό 3η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση της ΕΙΕΠ, με τίτλο «Η αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας και των Επιπλοκών της στην καθημερινή κλινική πράξη» αποσκοπεί στην εμπεριστατωμένη ενημέρωση των ιατρών για την κατανόηση και την αξιολόγηση της νόσου της παχυσαρκίας, ως την αντιμετώπιση και τη γενικότερη θεραπευτική της προσέγγιση.

Διακεκριμένοι εκπαιδευτές θα διευρύνουν τους επιστημονικούς μας ορίζοντές, συμβάλλοντας στην εμβάθυνση στα θέματα παχυσαρκίας και καλύπτοντας την ανάγκη για Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση μέσω διαδραστικών ομιλιών και ανάλυσης περιστατικών καθημερινής κλινικής πραγματικότητας.

Διαβάστε εδώ το επιστημονικό πρόγραμμα.